Yhdistyksen tapahtumat

Kuvataidenäyttely Elämä 6.-31.12.2021

Osallistu töilläsi näyttelyyn Jorvin sairaalassa! Vuoden päätapahtumamme. Tarjoa töitäsi nyt. Ks. caf.fi/elama

Kuvataidenäyttely Elämä


Etätapaaminen ti 14.9.2021 klo 18-20

Online-tapaamisessa oli mahdollista tutustua ja vaikkapa kertoa, mitä taiteellista on tekemässä. Ehkä tästä tulee toistuva tapa. Klikkaa ko. ajankohtana linkkiä <linkki poistettu> liittyäksesi sessioon, tai kopioi osoite selaimesi osoiteriville. Kukin osallistuja voi niin halutessaan jakaa näyttönsä, jos haluaa näyttää jotain koneeltaan eikä kamerallaan. Tervetuloa tutustumaan toisiimme, CAF:n jäsenet ja kaikki halukkaat taiteen ystävät! Pj:ltä tuli esittäytyminen Taize-messutoimintaan liittyen.

Voit liittyä kokoukseen avaamalla sen joko suoraan verkossa eli nettiselaimessasi (paitsi Internet Explorer) tai sitten asentamalla Jitsi Meet -sovelluksen. Jitsi-kokouksen toiminnot ovat erittäin vastaavia kuin Zoom- tai Teams-kokouksissa. Anna kameran- ja/tai mikrofoninkäyttöluvat niin halutessasi. Myös liittymisohjeita Jitsi-kokouksiin löytyy, ja video näytön jakamisesta ym. toiminnoista. Jos kokouksen linkki yllä ei toimi, myös CAF:n Facebook-sivulta voi löytyä ohjeita. Teknisenä tukena / moderaattorina toimivat Elias Okkonen ja Satu Helistö.


CAF:n kevätkokous järjestetään to 29.4.2021 Vanhatie 44, Veikkola (Kirkkonummen kunta) klo 18. Muistamme pitää välimatkaa toisiin ihmisiin, ilmoittaudu jos olet tulossa. Maskeja ja kahvit on tarjolla. 2020 toimintakertomus, tilinpäätös, joulukuun näyttelystä, ym. Järjestämme Internet-yhteyden kokouksesta, linkki tulee tähän alle. On siis mahdollista osallistua etänä esim. Zoom-sovelluksen tai pelkän Internet-selaimen avulla vaikkapa matkapuhelimesta, ilman Zoom-sovelluksen asennusta. Osallistujat on tunnistettava kuvasta / äänestä

CAF:n syyskokous järjestetään la 5.12.2020 Fazer Café Sanomatalo (viereinen Musiikkitalon kahvila on koronan takia kiinni) klo 14. 2021 toimintasuunnitelma näyttelystä, ym. Järjestimme Internet-yhteyden kokouksesta.

CAF:n kevätkokous järjestettiin ti 29.9.2020 Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa, ravintola Chico’s, Leppävaarankatu 3-9 Espoo, toritasossa 2. krs keskellä. Aloitamme klo 17.30 kahvitarjoiluilla, ja kokous on klo 18 – 19.

Esittelemme vuodesta 2019 mm. ry:n toimintakertomuksen, taseen ja toiminnantarkastajan lausunnon hallituksen vastuuvapauden myöntämiseksi. Ilmoittaudu online-osallistumista varten 22.9. mennessä pj:lle.

Etäosallistumisen mahdollisuus on hyvä näkyä säännöissäkin. Siksi esitämme kokoukseen sääntömuutosehdotuksen:

Yhdistyksen kokoukseen voidaan osallistua hallituksen niin päättäessä myös postitse tai tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen aikana kokouksen aikana tai ennen kokousta. Päätös voi koskea myös vain osaa kokouksessa käsiteltävistä asioista.

Kutsu yhdistyksen kokoukseen on lähetettävä kaikille jäsenille jäsenen yhdistykselle toimittamaan osoitteeseen kirjallisena tai tietoliikenneyhteyttä tai muuta teknistä apuvälinettä käyttäen ja julkaistava yhdistyksen kotisivuilla viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta. Jos kokoukseen voidaan osallistua myös postitse tai tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, tästä on mainittava kokouskutsussa. Kokouskutsussa on lisäksi mainittava, jos kokoukseen postitse, tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla osallistuvan jäsenen puhevallan käyttäminen on rajoitettua.


Taiteen kosketus – Kristillisen Taideseuran juhlaseminaari pe 1.11.2019

Kristillinen Taideseura 100 v juhlaseminaari

Kirkon talo, Mikael-sali, Eteläranta 8, Helsinki

Ks. PDF:stä ohjelma ja ilmoittautumiset mailitse ke 30.10. mennessä.

CAF järjestää juhlaseminaarin jatkot pe 1.11.2019

Jäsenesite 2020 julkaisutilaisuus

Keskustakirjasto Oodi, tapahtumatila Kuutio, Töölönlahdenkatu 4 Helsinki klo 18–20. CAF:n taideseminaari ja Jäsenesitteen 2020 julkaisu. Mahdollisuus esittäytyä taiteilijana ainakin 10 – 15 min. Käytettävä esitystekniikka tuli sopia. Windows-laptop, mm. Office ja 2 valkokangasta, seinille projisointi (ei toiminut talossa kuten oli annettu ymmärtää), 4 mikrofonia ja Roland FP-7 -sähköpiano pedaalilla. Volyymit pidettiin maltillisena.

Kiitokset kaikille esittäytyjille:

 • Ryhmä Maarit-Elisa Virmajoki-Salmijärvi, Venla Virmajoki ja Hannu Hämäläinen, Rakkauden reunalla – musiikkia, tekstejä ja valokuvia
 • Elena Hopsu, kuvataiteilija
 • Raija Hirvensalo, runous
 • Sari Bamberg, kuvataiteilija, Pyhiinvaeltajien puutarha
 • Havunneulaset-ryhmä (Anu Ahonen, Tuovi Lehtinen, Marjatta Strömsholm ja Sonja Strömsholm), runoa, musiikkia ja akvarelleja
 • Annukka Laine, taidemaalari. Näyttelystä Ennen ja jälkeen, ja kuvan teologia
 • Leen La Rivière / Christian Artists Seminar ym.
 • Tapio Rantanen, 40 vuotta TV-skenografiaa
 • Junnu Aaltonen, huilu
 • Liana Potila, Osallistavan kuuntelevan rukouksen laulu
 • Vireille jäivät Ile Lehtonen / romutaide, Arto Vuorela / Auli Vuorelan lauluista, Arto Koistinen piano/viulu, … Ensi kertaan!

CAF:n syyskokous ja -tapaaminen, Kiasma la 2.11.2019

CAF:n syyskokous 2019 pidettiin Nykytaiteen museo Kiasman kahvilassa, Mannerheiminaukio 2, Helsinki, la 2.11. klo 14–16 eli juhlapäivästä seuraavana päivänä. Tarjosimme kahvit. Seuraavan vuoden hallituksen valinta, toiminnan suunnittelua (jäsenesitteen jakelu, nettiasioita) ym.  Leen La Rivière kertoi taiteilijana kasvamisesta, elämänkestoisesta oppimisesta.


CAF:n kevätkokous ja -tapaaminen 27.4.2019

Tervetuloa jäsenet ja muut kiinnostuneet kevätkokoukseen uuden Keskustakirjasto Oodin Ryhmätila 1:ssä la 27.4.2019 16:00–17:30. Kirjasto sijaitsee rautatieaseman ja Musiikkitalon välissä osoitteessa Töölönlahdenkatu 4, Helsinki. Tervetuloa tutustumaan siihenkin!

Ohjelmassa on luonnollisesti edellisen vuoden toiminnan ja taloudenpidon tarkastelua, mutta sen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus esittäytyä ja esitellä taidetoimintaansa tms. käytettävissä olevan ajan puitteissa, todennäköisesti 10 min / jäsen.


Nuoria taiteellisia haetaan

Christian Artists Seminar Hollannissa on perustanut erityisen sponsoriohjelman nuorille lahjakkuuksille tapahtumaan pääsemiseksi. Sponsorit rahoittavat enintään kymmenen nuoren henkilön pääsyn seminaariin. Järjestäjät toivovat, että Suomestakin joku 15 – n. 25 -vuotias tulisi valituksi. Lisätietoja hakemisesta 040 590 7208 taikka christianartists.org.

Jos tulee valituksi, matkat tulee maksaa itse mutta sponsorit kattavat ylläpidon ja seminaarimaksun. Seminaari siis nykyään paikassa Landgoed Zonheuvel, Doorn, The Netherlands. landgoedzonheuvel.nl


CHRISTIAN ARTISTS SEMINAR
BOOK NOW your trip to Christian Artists Seminar for an inspiring summer experience. Student discount on request. www.christianartists.org. Lisätietoja seminaarista myös CAF:sta mm. Arto Vuorelalta tai Tapio Rantaselta.

Seminaarin taidepuoli on kaikkinensa vaikuttava, se pitää kokea. Ks. video: A Day at CA sekä A SHORT FILM ABOUT CA.

Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
pj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook