Toivon näköaloja

30 v täyttävä Christian Artists Finland CAF ja Kristillinen Taideseura järjestävät yhteistyössä Töölön seurakunnan kanssa taidetapahtuman Toivon näköaloja kiitollisena nykyhetkestä, menneestä ja tulevaisuudesta Meilahden kirkossa, Pihlajatie 16, Helsinki, la 26.11.2022 klo 13–18.

Meilahden kirkko ja Tuomaan kappeli

Mukana Anneli Kärki, pastori Jukka Valkama, Anna-Mari Kaskinen, Anna Rissanen, Sari Perttu, … ja sinä ja ystäväsi. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautukaa mielellään kahvituksia ja haluamiasi työpajoja (materiaalit) ajatellen tämän linkin kautta 24.11. mennessä. Suunnittelutiimin maili on toivo2022@caf.fi / Anneli Kärki 050 445 2575).

Materiaaleja: Esite, Esite JPG, Lehdistötiedote, Pieni kuva nettiin ja someen.

Käytössä on kirkkosalin lisäksi erinäisiä saleja, myös viereisen Tuomaan kappelin tilat. Työpajat ovat hauskaa ja yhdistysten luonteiden mukaista toimintaa, vaikkakin tavallisempaa kuin erityisesti CAF:n 30-v.juhla tai sen loppuhuipennus. Työpajoja voi myös tulla vain seuraamaan, ei ole pakko tehdä itse, jolloin tämä on tilaisuus tutustua taidemuotoon. Koska työpajajaksoja on enemmän kuin yksi, on mahdollista osallistua useampaan.

Tervetuloa tapaamaan toisiamme. Tehdään tuntemattomia tunnetuiksi ja uskalletaan esitellä ideamme toisillemme työstettäviksi.

Seurakuntasalissa on myös ripustuskisko, leveät ikkunalaudat ja kaapinpäällinen teosten esillepanoa ja tuotemyyntiäkin varten. Illan juhlassa on mahdollisuus esitellä työpajojen tuotoksia. Musiikkipitoiset ja esittävän taiteen aktiviteetit ovat tervetulleita, mutta kuvataidekin nivoutuu hyvin mukaan.

Päivän aikataulu (pidätämme oikeuden muutoksiin):
13.00 aloitus
13.15 Taidepajat 1
14.15 Välipalatauko
15.00 Taidepajat 2
16.00 Tauko
16.30 Tuoretta toivoa, CAF 30-v. iltajuhla, mukana mm. Anna-Mari Kaskinen, Niilo Rantala, Reijo Vähälä


Taidepajat ja niiden ohjaajat:
klo 13.15–14.15
Tanssipaja – Sari Perttu
Draamapaja – Nella Skogberg, Anna Rissanen
Kuvataideterapeuttinen paja – Satu-Orvokki Remes (kaikki osallistujat myös tekevät jotain)
Runopaja – Leena Lehtinen


klo 15–16
Tanssipaja – Sari Perttu
Draamapaja – Nella Skogberg, Anna Rissanen
Kuvataidepaja psykofyysinen kehotemppeli – Merja Harju
Lauluntekopaja – Anna-Mari Kaskinen, Niilo Rantala, Arto Vuorela

Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
varapj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook