Sirkku Porkka

Sirkku Porkka

 044-5759177, sirkku.porkka [att] gmail.com

Taiteenala: Näyttämötaide, teatteri ja nukketeatteri. Ammattilainen

Ammatti:  freelancer teatteri-ilmaisunohjaaja, sielunhoitoterapeutti

Koulutus: teatteri-ilmaisun ohjaaja -96,  kirkon nuorisotyönohjaaja -84, ammatillinen opettaja -03 sielunhoitoterapeutti -14

2000-luvun ensimmäisenä vuosikymmenenä työskentelin ensin kristillisen taidelinjan johtavana opettajana Savonlinnassa, sen jälkeen kiertävän Nukketeatteri Valkovillan (KRS) toimintaa johtavana työntekijänä, esiintyjänä ja taiteellisena johtajana.

Käsikirjoittamiani ja/tai ohjaamiani esityksiä on esitetty mm.  kristillisten järjestöjen ja seurakuntien tapahtumissa, kouluissa, päiväkodeissa, TV7:ssä, Ratinan stadionilla ja  kulttuurikeskuksissa. 

Viime vuosina olen tehnyt sekä lasten että aikuisten teatteria.  Olen harrastanut, läpi elämäni, monia tanssilajeja, opiskellut jonkin verran koreografiointia, miimiä ja fyysistä teatteria. Kokemusta löytyy  musiikkinäytelmien ja pääsiäisvaellusten ohjaamisesta, teatteritaiteen perusopetuksen ja ilmaisutaidon opettamisesta sekä teatteritaiteen käytöstä lyhytaikaisessa lähetystyössä.

Taiteentekijänä itseäni motivoi Lähetysnuorten motto: ”Tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi”.  Tarjoan ohjaajan, käsikirjoittajan, esiintyjän ja kouluttajan taitoja teatterin ja nukketeatterin alalla. Yhteistyö muiden taiteilijoiden kanssa olisi kivaa!

Paratiisi
Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
varapj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook