Valkonen, Kati

kuvataide, ammattilainen
s. 1977, kotipaikka Pirkkala

puh. +358(0)50-330 8989
meili: posti(ät)kativalkonen.fi
sivut: kativalkonen.fi

Lisätietoja:
* Maalaan pääasiassa abstrakteja temperamaalauksia aiheinani elämän ilot ja kivut. Käsittelen itselleni tärkeitä kysymyksiä ja monesti kuvani ovat voimakkaalla tunnelatauksella varustettuja. Vaikka maalaankin vaikeistakin asioista, en halua että katsoja joutuu inhon valtaan teoksen äärellä, vaan toivon että katsomiskokemus voisi olla jopa puhdistava. Pyrkimykseni on herättää katsojassa tunne, muisto, oivallus. Patetiaa, ylidramatisointia, kriisiä, pieni annos itseironiaakin silloin tällöin.

Tarjoan:
* Haluan osallistua teoksillani näyttelyihin joissa on jotain ekstraa. Siis erityisen hyvä sanoma, paikka, teema, osallistujat tms. Sakraalitilat varsinkin taiteen pysyvänä sijoituspaikkana kiinnostavat.
* Olisi kiinnostavaa myös opettaa maalaamista tunteen pohjalta intensiivikursseilla – painottaen, että minulla ei ole ainakaan toistaiseksi minkäänlaista pätevyyttä eikä kokemusta asiasta 😉

Toiveet:
* Yhteyttä muihin uskoviin taiteilijoihin ja alan toimijoihin (esim. arkkitehtuurin ja kuvataiteen yhdistäminen jo projektin alkuvaiheessa). Yhteisiä projekteja, mieluusti ammattimaisesti toteutettuna.

Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
varapj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook