Karvinen, Kirsi

kirjallisuus, ammattilainen
s. 1982, kotipaikka Sastamala
puh. +358(0)40-7398005
meili: kirsi.h.karvinen(ät)gmail.com
sivut: http://kirsikarvinen.blogspot.fi/

Ansioluettelo/historia/tuotanto:
* Esikoisromaani: Tuleeko vielä kevät? (KKJMK, 2013)

Lisätietoja:
* Olen kirjailija, runoilija sekä kirjoittamisen sekatyöläinen. Oman taiteellisen työskentelyn lisäksi kirjoitan tilaustöitä, oikoluen tekstejä ja toimin myös freelance-toimittajana. Opetan myös luovaa kirjoittamista ja runoutta sekä ohjaan Luovaa Muistelutyötä.

Tarjoan:
* Oman koulutukseni sekä työkokemukseni pohjalta tarjoan luovan kirjoittamisen kursseja sekä runokursseja niin kirjoittaen kuin lukienkin. Olen opiskellut Luovaa Muistelutyötä ja tarjoan niin muisto- ja teemarasiatyöskentelyn kuin muistojen teatterinkin ohjaamista. Ohjaan mielelläni myös terapeuttista kirjoittamista sekä vedän kirjallisuuspiirejä.
* Fiktiivisen kerronnan lisäksi rakastan kertoa erilaisten ihmisten tarinoita muille, niin lehtijuttujen kuin elämänkertojenkin muodossa.
* Pidän myös mielelläni luovuus/taideiltapäiviä erilaisille yhteisöille ja ryhmille, luennoin luovuudesta sekä ohjaan ylistystanssia.

Toiveet:
* Olisi mukava päästä verkostoitumaan muiden kristittyjen taiteilijoiden, niin oman kuin muidenkin alan taitajien kanssa sekä tehdä myös yhteistyötä muiden kanssa.
* Olisi myös hienoa, jos pystyisin omalla panoksellani innostamaan muita löytämään oman luovuutensa ja ottamaan sen käyttöön.

Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
varapj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook