Jäseneksi

Enää ei oteta uusia jäseniä CAF:iin PDF-lomakkeen kautta, eikä oteta jäsenmaksuja vastaan. Yhdistyksen taideseminaari- ym. toiminta jatkuu nyt Kristillisen Taideseuran puitteissa. Olet tervetullut liittymään siihen! Sen sivuilta tai sähköpostitse (Arto Vuorelalta) lisätietoja.

CAF-jäsenmaksuun kuului kolme tai neljä kertaa vuodessa ilmestyvä CAF-lehti tai Ars Magna -lehti sekä henkilökohtainen internet-käyntikortti CAF:n nettisivustolla. Yhdistys järjesti myös tapahtumia ympäri vuoden sekä yksin että yhteistyökumppaneiden kanssa. Taideseuran puolella katsotaan, jääkö caf.fi-sivusto taiteilijajäsentemme esittelysivustoksi vai mitä.

Jäsenmaksu oli vuodeksi 2022 alennettu 15 euroon. Kristillisen Taideseuran jäsenmaksu on sama 15 €. Maksamalla CAF-jäsenmaksusi osoitit, että tietosi voidaan siirtää Kristillisen Taideseuran jäsenrekisteriin. (CAF:lla ei mahdollisesti purettaessa olisi tänä vuonna omia taloudellisia toimintoja kuin välttämättömät, ja jäsenmaksut ja muut varat siirrettiin Taideseuraan. Toiminta jatkuisi siellä.)

Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
varapj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

+358-40-590 7208
hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook