Ilmoitustaulu

Jos etsit yhteistyökumppaneita, taidetarvikkeita, muusikoita, mitä tahansa sellaista, ole hyvä ja lähetä ilmoituksesi sivuston ylläpidolle.

Ilmoituksesta tulee selvitä mitä etsit tai tarjoat, sekä yhteystiedot.


Etsitään muusikoita perusteilla olevaan Gospelkuoroon, joka haluaisi laulaa SATB-lauluja (soprano, alto, tenori, basso), joita ei ole ennen laulettu. Herra on antanut minulle noin 15 laulua, mutta vain osaa on esitetty. Olen amerikkalainen ja laulut ovat englanniksi. Itse en kuitenkaan osaa soittaa enkä esittää SATB-lauluja, siksi etsin halukkaita Gospel-kuoroja, jotka voisivat auttaa minua tekemään kaksi konserttia, toinen omassa kaupungissanne ja toinen Ahvenanmaalla, missä asun. En välttämättä halua olla solisti; ne kuorolaiset jotka tuntevat että laulut puhuttelevat heitä voivat laulaa niitä. Voitte mennä CAF-sivulleni, kuunnella ja tutustua pariin lauluun.
Yhteydenotot: Liina Laine, canaryliina ät gmail.com / p.045 738 23327


Etsitään muusikoita bändiin

Etsitään muusikoita perusteilla olevaan kristilliseen bändiin Helsingin keskustassa sekä mahdollista treenikämppää. Voit soittaa esimerkiksi rumpuja, pianoa/syntikkaa, saksofonia, kitaraa, bassoa tai muuta sopivaa soitinta. Itse olen 26-vuotias opiskelija ja naissolisti, joka aloittelee bändiharrastusta ja olen laulanut n.10 vuotta gospelkuorossa. Herra on siunannut minua viime aikoina lukuisilla Pyhän Hengen täyteisillä gospel-tyyppisillä englannin- ja suomenkielisillä sanoituksilla ja biiseillä. Melkein valmiita biisejä olisi jo nyt parisen kymmentä kappaletta. Itse en kuitenkaan osaa kirjoittaa nuotteja enkä soittaa, siksi etsin halukkaita musiikin harrastajia tulemaan mukaan perustamaan bändiä Herran käyttöön! Tule viemään Pyhän Hengen sanomaa ja evankeliumia musiikin kautta kaikkeen maailmaan =)
Yhteydenotot: hamalainen piste hannamari ja gmail.com / p.040-1292963


ETSITÄÄN KERAAMIKKOA!

Kökar Hembygds förening / Kökarin saaren kotiseutuyhdistys etsii keraamikkoa työyhteyteensä.
Saarella olisi odottamassa kesätyöskentelyyn sopiva savipaja, jossa uuni ja dreija valmiina.
Tehtävänä olisi valmistaa lähinnä kesäaikaan vain Kökarilla myytävät saviastiat, joista mallit olemassa.
Hyvä tilaisuus ruotsin kielen harjoitteluun! Esineet voi valmistaa myös muualla.

Lisätietoja antaa yhteyshenkilönä
rakennusarkkitehti
Taina Valkeavirta
0400 – 667414
toimisto@valkeavirta.fi


Yhteystiedot
Christian Artists Finland CAF
pj Arto Vuorela
Vanhatie 44
FI-02880 VEIKKOLA

hallitus(ät)caf.fi
webmaster(ät)caf.fi


CAF Facebook